Smile, you are being observed!, Aleksandar Arsenović

Share

Na ITkonektu 2019, koji se održao 13. i 14. aprila, u okviru konferencijskog dela, predavanja su držali neki od najpoznatijih svetskih predavača u IT-ju, dok je predavanja pratilo više od 800 developera. Jedan od njih bio je i Aleksandar Arsenović, Software Developer @3AP.

Aleksandar je softver programer sa više od 7 godina iskustva u raznim oblastima. Sa sve ve’om popularnošću frontend frameworka-a, prešao je na frontend, gde u svakodnevnom poslu žonglira između upotrebe React-a, Angular-a i Vue-a. Najviše ga inspiriše funkcionalno i reaktivno programiranje u frontendu. Aleksandar je takođe veliki obožavalac typescripta i poznatog Atwoodovog zakona u programiranju (Atwood’s Law).

Aleksandar je svom predavanju na ITkonekt konferenciji dao zanimljiv naziv Smile, you are being observed!

Savremene web aplikacije moraju biti fleksibilnije i skalabilnije nego ikad, a reaktivno programiranje može nam pomoći da rešimo većinu ovih izazova. Reaktivno programiranje je teško, zahteva od vas da razmišljate drugačije. U ovom predavanju Aleksandar istražuje obsevrables funkcije u modernim framework-ovima, i pokazuje kako možemo da učinimo naše aplikacije reaktivnijim, a naš kod aplikacije čistijim.

Pogledaj Aleksandrovo predavanje i otkrij prednosti, kao i uobičajene zamke reaktivnog pristupa.

Pogledajte celo predavanje Aleksandra Arsenovića na ITkonektu 2019:

Tagovi: #frontend #programiranje #programming #software_developer #framework

Share

Prijavi se da prvi dobijaš nove blogove i vesti.

Оставите одговор