Uživajte u Vue, Roman Kuba

Share

Na ITkonektu 2019, koji se održao 13. i 14. aprila, u okviru konferencijskog dela, predavanja su držali neki od najpoznatijih svetskih predavača u IT-ju, dok je predavanja pratilo više od 800 developera. Jedan od njih bio je i Roman Kuba, Vue.js expert @Codeship.

Roman Kuba je senior softver inženjer u komoaniji Cloudbees, kojoj se priklju;io kroz akviziciju startup-a Codeship u februaru 2018-te.. U Codeship-u Roman je radio na frontendu od 2014. godine, sa  fokusom na performansama i arhitekturi. Roman nije samo advokat pravilnog testiranja, već je i aktivni član Vue zajednice, te drži predavanja na raznim događajima, objavljuje tutorijale, a učestvuje i na lokalnim meetup-ovima kako bi pomogao Bečkoj IT zajednici.

Kada ne radi, Roman voli da provodi vreme sa porodicom, obrađuje drvo ili uživa u lepim koncertima.

Ono o čemu je Roman pričao na ITkonekt konferenciji je Uživajte u Vue.

Ovih dana je teško ne nabasati na Vue ukoliko tražite moderne JavaScript framework-e. Vue se često upoređuje sa velikim liderima u ovom ekosistemu kao što su React i Angular.

Ako želite da saznate više o Vue-u i zašto je njegova popularnost u stalnom porastu, Romanovo predavanje će vam dati zanimljiv prikaz utemeljen na velikom znanjem i praktičnim primerima.

Vue-ova fleksibilnost i ubedljiv ekosistem čine ga sigurnim izborom za mnogo različitih projekata. Saznajte zašto je Romanova kompanija izabrala baš Vue pre svega drugog i pogledajte šta je u najavi za ovaj neverovatni Open Source projekat.

Pogledajte celo predavanje Roman Kube na ITkonektu 2019:

Tagovi: #Frontend #Vue #JavaScript #programiranje #programming

Share

Prijavi se da prvi dobijaš nove blogove i vesti.

Оставите одговор