Kreiranje brze Angular aplikacije po zadatim postavkama, Minko Gechev

Share

Na ITkonektu 2019, koji se održao 13. i 14. aprila, u okviru konferencijskog dela, predavanja su držali neki od najpoznatijih svetskih predavača u IT-ju, dok je predavanja pratilo više od 800 developera. Jedan od njih bio je i Minko Gechev, Angular team @Google, USA.

Minko je inženjer u core Angular timu kompanije Google. Voli da eksperimentiše sa apstraktnim teorijskim konceptima u kompjuterskim naukama i pretvara ih u moćna rešenja primenjiva u industriji. Minko radi na kompajlerima, alatima za statičku analizu koda, i machine learningu. Neki od njegovih projekata su knjiga „Prelazak na Angular“, Guess.js, codelyzer, zvanični Angular style vodič, Go linter reviv i mnogi drugi.

Ono o čemu je Minko pričao na ITkonekt konferenciji je Kreiranje brze Angular aplikacije po zadatim postavkama.

 Sa stanovišta alata i iskustva programera, Angular je značajno uznapredovao u poslednjih nekoliko godina. Minkovo predavanje istražuje nove funkcije i poboljšanja koji omogućavaju bilo kome da kreira i implementira odlične aplikacije.

Koristeći demo-e i praktične primere, Minko u predavanju analizira Ivy, budžetiranje, i teme kao što su: differential serving, automatski code-splitting, i progresivni rehydration SSR elemenata. U drugom delu predavanja govori se o tome kako efikasno unapred pripremiti i instalirati različite module i komponente.

Celo predavanje Minka Gechev  pogledajte na:

Tagovi: #Angular #Frontend #programiranje #programming

Share

Prijavi se da prvi dobijaš nove blogove i vesti.

Оставите одговор