Advanced Serverless Architectural Patterns on AWS, Alex Casalboni

Share

Na ITkonektu 2019, koji se održao 13. i 14. aprila, u okviru konferencijskog dela, predavanja su držali neki od najpoznatijih svetskih predavača u IT-ju, dok je predavanja pratilo više od 800 developera. Jedan od njih bio je i Alex Casalboni, Senior Technical Evangelist @Amazon Web Services.

Alexova strast su web tehnologije i muzika. On razvija web rešenja i softverske proizvode još od 2011-te, i pomaže drugim developerima svojim iskustvom. Njegova ljubav prema kodiranju širi se kroz Python i JavaScript zajednicu, i aktivno doprinosi Open-source projektima, kao što su Serverless Framework i AWS SAM. Alex često govori na IT konferecijama širom sveta, pomažući developerima da ovladaju pravljenjem aplikacija u Cloud-u. Oblasti njegovog intersovanja su: serverless architectures, ML i data analytics. U slobodno vreme Alex voli snowboarding, trčanje, putovanja i sviranje saksofona.

Ono o čemu je Alex pričao na ITkonekt konferenciji je Advanced Serverless Architectural Patterns on AWS.

Kako serverless arhitekture postaju sve popularnije, programerima je potreban framework paterna za raspoređivanje radnog opterećenja bez upravljanja serverima ili operativnim sistemima. Alex u ovom predavanju opisuje napredne paterne za višekratnu upotrebu. Istovremeno, razmatra najbolje operativne i bezbednosne prakse, i diskutuje o potencijalnim zamkama.

Pogledajte celo predavanje Alex Casalboni:

Tagovi: #java #amazon #Serverless_framework #programiranje #programming

 

Share

Prijavi se da prvi dobijaš nove blogove i vesti.

Оставите одговор