Top 10 SQL performance saveta i trikova za Java developere, Gerald Venzl

Share

TagNa ITkonektu 2019, koji se održao 13. i 14. aprila, u okviru konferencijskog dela, predavanja su držali neki od najpoznatijih svetskih predavača u IT-ju, dok je predavanja pratilo više od 800 developera. Jedan od njih bio je i Gerald Venzl, Master Product Manager @Oracle

Gerald Venzl je treutno na poziciji Senior Principal Product Manager u kompanijia Oracle. Karijeru u IT-ju započeo je tokom dot-com ere kao PL/SQL developer koristeći Oracle 8.1.5. Ubrzo se specijalizovao za podešavanje performansi u Oracle Database, nakon čega je unapredio svoje veštine u podešavanje performansi generalno, uglavnom radeći na J2EE i Oracle Database stack. Gerald je radio u Austriji, Njujorku i Londonu dok se nije preselio u sedište kompanije Oracle u Silicijumskoj dolini.

Ono o čemu je Gerald pričao na ITkonekt konferenciji je Top 10 SQL performance saveta i trikova za Java  Top 10 SQL performance saveta i trikova za Java developere developere.

Vaša baza podataka je spora i ne znate zašto. Vaša aplikacija je brza, ali sa bazom podataka je uvek usko grlo. Zvuči poznato? Šta ako samo promenom nekoliko redova koda možete poboljšati bazu podataka i izvući najbolje performanse izvršenja SQL-a? Gerald u svom predavanju otkriva kako da ovo uradite, uz top 10 saveta i trikova kako da ubrzate bazu podataka. Naučićete zašto obavljanje stvari na određeni način čini vašu bazu podataka mnogo bržom i uklonićete uobičajene zamke na koje biste trebali paziti u svojoj bazi koda. Čak i za one koji već imaju iskustva u SQL and SQL Tuning-u, predavanje će biti izuzetno korisno . 

Pogledajte celo predavanje Geralda Venzl

Tagovi: #SQL #java #developer #programiranje.

Share

Prijavi se da prvi dobijaš nove blogove i vesti.

Оставите одговор